HFC2GO

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 402 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HFC2GO. Meer weten? Ontdek meer

10 nov 2022 om 15:21 eten was koud en kwam erg laat aan.
28 aug 2022 om 15:31 Ik vind jullie eten altijd superlekker! Ik ben over alles zeer tevreden! Ik heb jullie dan ook 5 sterren gegeven! Ik vind jullie eten het lekkerste! Ook de bezorging gaat altijd helemaal goed!
8 aug 2022 om 1:53 Lang gewacht en uiteindelijk was het eten ook nog eens erg koud.
26 jul 2022 om 23:54 Helaas een half uur te vroeg, ondanks de mededeling van mij voor de tijd. Eten was dus koud toen ik pauze had
9 jul 2022 om 9:17 Eten was lekker En snel bezorgd ook nog. Ik heb genoten
5 jul 2022 om 0:30 Gecanceld Duurde te lang
29 jun 2022 om 21:12 Alles was koud helaas niet verwacht van HFC
20 jun 2022 om 21:56 Eten duurde veelste lang hier aangekomen was het eten koud patat koud de side dish was niet te vreten nooit meer voor mij in ieder geval!
6 jun 2022 om 18:49 Het eten is zo slecht geworden. Behoorlijk koud. Patat niet goed gebakken en slapjes. Doosjes voor de kip is van slechte kwaliteit. Het kip valt onderkant er uit. Hfc jullie doen het echt slecht tov andere burger zaken. Erg jammer.
5 jun 2022 om 22:19 it took them two hours to deliver the order!, no phone number to call them, nothing! refused to take it after wasting two hours of my time !
31 mei 2022 om 10:30 Ik ken ze al heel lang mijn andere familie, mijn… kippen familie love naar jullie
26 apr 2022 om 18:56 Eten was niet vers, de sla op de burgers was bruin waardoor ik het bijna niet meer wilde eten. Bezorging duurde ook te lang en ze waren te laat.