HFC2GO

Recentebeoordeling


2 sterren uit 468 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HFC2GO. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 23:15 Food was cold dry not edible
25 apr 2024 om 12:46 Top! Wel afhalen!
21 apr 2024 om 23:37 Bestel hier niet want ze bezorgen je bestelling niet terwijl ze open zijn. Belachelijk zelfs geen tegen bericht dat ze niet bezorgd. Niks Nada wil mijn geld terug punt uit!!!
16 mrt 2024 om 20:41 Pretty tasteless chicken. It was very plain without much seasoning and herbs and spices. Very disappointed. The lad at the store was very polite though. This was a take away order delivery time not applicable
9 feb 2024 om 15:37 DIE FUCKING BESTELLING IS NOG NIET BEZORGD!! En ik heb die geld ook niet terug gekregen!ik wacht al meer dan 5 DAGEN!!
28 jan 2024 om 22:00 Eerst komt de bezorgen aan en rookt een sigaret. Daarna merkte ik dat er geen sauzen en drinken bij zat. In het broodje zat oud sla waardoor het niet te eten was. Jammer dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn zodat je het kan oplossen. Nooit meer
17 jan 2024 om 8:51 Helaas was het eten lauw en niet te eten. De sla in de broodjes was letterlijk oud/verkleurd en bruin. De Hotwings zat amper smaak in en er zaten meer vleugeltjes in waaraan je kon zien dat het geen normale kleur had. Heel jammer. Voor ons nooit meer
5 jan 2024 om 19:09 Hamburger zonder het vlees!!!! Alleen broodje met sla en augurk. Kids box zonder patat. Eten was droog en ijskoud. Echt pure zonde van je geld. Je kan niet bellen want nummer niet in gebruik. Eerste en absoluut de laatste keer dat ik hier bestel
5 jan 2024 om 1:39 Ik heb 3 menus besteld en was frit vergeten, ik moet wacht 50 minuut, ongeloof
16 dec 2023 om 6:21 Frietuur vet was niet vers, het had een aparte structuur en smaak. Eerste keer hier besteld, niet voor herhaling vatbaar.
19 nov 2023 om 7:57 Eten was heel erg laat bezorgd. Het eten was koud en de bestelling was niet compleet. De zaak heeft niet eens gebeld om door te geven daar zij een bepaalde maaltijd niet hebben die ik juist besteld heb.
15 okt 2023 om 19:06 Visburger was koud en te lang gebakken. Friet niet te eten. Chili cheese nugget niet warm. Bezorging bijna 2 uur later.