HFC2GO

HFC2GO We make it tasty!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 202 beoordelingen
21 apr 2021 om 12:08 Slechte kipburger
19 apr 2021 om 22:44 ik heb een hamburger besteld een het broodje was beschimmeld. Nooit meer bestellen van hier!
19 apr 2021 om 13:37 Het eten was lekker warm zoals ik bij de opmerkingen had aangegeven. Snelle vriendelijke service met een Smile. Wel even n tip, vergeet niet de servetjes bij de bestellingen aub Groetjes
12 apr 2021 om 2:01 Meerdere malen contact gezocht met HBC, helaas niet te pakken kunnen krijgen dus dan laat ik maar een review achter . Eten was ongelofelijk droog, kipnuggets zaten onder de olie, patat was volgens mij van vanochtend want die was niet te vreten.
11 apr 2021 om 18:32 Eten was koud en vies. Ik miste een hamburger bij een dubbele burger, voor niks meer betaalt. Ik had 6 hoge Inge besteld, kreeg er maar 4 van. Patat was niet te vreten, erg slap. Nooit meer hier bestellen!!!!!! Bezorging was wel normaal.
9 apr 2021 om 21:53 Koud en slap
8 apr 2021 om 15:58 Super vies eten, Kip was koud, Patat was slap en koud, Bezorger was brutaal. Nooit meer hier bestellen!
7 apr 2021 om 21:56 Legendarisch
6 apr 2021 om 12:02 Bezorger niet klantvriendelijk. Jk had aangegeven dat er een blikje drinken miste in mijm bestelling. Bezorger gaf aan dat hij in zn auto zou kijken en terg zou komen. Hij is nooit terug gekomen en heeft mij ook niet gebeld!
6 apr 2021 om 2:11 Geen rekening gehouden met de opmerkingen erg onbeleefde meneer aan de tel die in discussie ging
6 apr 2021 om 1:22 Ik heb mijn bestelling niet ontvangen schandalig!
4 apr 2021 om 21:52 Today I ordered hamburger and chicken wings, unfortunately the meal is bad and cold and I think it is stale or maybe two or more days ago and the fries are cold and old its very baaaaaaaaad . Also i paid €8 tips for cold and old food .